Älä huku massaan vaan erotu koukuttavilla tarinoilla


Tarinankerronta auttaa sinua erottumaan, jolloin myyt enemmän. Samalla voit lakata pelkäämästä sitä, että kilpailijat veisivät asiakkaasi huonommalla palvelulla. 

Opit työkalut, joilla saat yrityksesi puhaltamaan yhteen hiileen kohti yhteisiä tavoitteita. Voit lakata ajamasta itseäsi piippuun tekemällä miljoonaa asiaa samaan aikaan.

Tarinankerronta on myös markkinointisi höyryveturi, jonka avulla vältät heittämästä rahojasi kaivoon haaskaamalla sitä huonoon markkinointiin.

Verkkokurssi, jonka avulla tarinallistat liiketoimintasi


Neljässä viikossa suoritettava kurssi sisältää yhteensä 2,5 tuntia videoitua valmennusta. Neljä moduulia ja noin 30 harjoitusta tekevät sinusta tottuneen tarinankertojan.


Kurssin jälkeen sinulla on:

  • Kirkastettu oma perustarina, jolla ymmärrät erityisyytesi ja erotut kilpailijoistasi.
  • Yksinkertaiset työkalut, joilla kerrot hyviä tarinoita ja moninkertaistat myyntisi.
  • Tarinapankki, joka varmistaa ettet jää sanattomaksi.
  • Sarja markkinointiviestejä joilla houkutat unelma-asiakkaasi ostamaan juuri sinulta.
  • Syvempi ymmärrys yrityksesi merkityksestä.
  • Uusi tarinallinen näkökulma yrittämiseen.
  • Helppo markkinointitapa, joka nojaa tarinankerrontaan ja tuo tuloksia. Kurssilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu. Voit suorittaa vaikka koko kurssin ja jos et ole tyytyväinen, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] niin palautamme rahasi. 

Miten pääsen mukaan?


1. Ilmoittaudu mukaan kurssille.


2. Käy kurssi omaan tahtiisi verkkoalustalla. Varaa kurssille kalenteristasi neljä viikkoa – noin puoli tuntia päivässä riittää.


3. Ryhdy tarinankertojaksi ja mullista liiketoimintasi.


Kouluttajasi Miika Karppinen


"Hyväksi tarinankertojaksi opitaan, ei synnytä."


Vaikka se nyt jo tuntuukin kaukaiselta, olin nuorempana tosi ujo eikä ihmisten vakuuttaminen ollut minulle millään tasolla luontaista. Kaikkea muuta. Luulin, ettei minulla olisi mitään kiinnostavaa sanottavaa ja tunsin oloni usein epävarmaksi.


Määrätietoinen harjoittelu ja unelman tavoittelu teki minusta kuitenkin yrittäjän esiintymisen parissa. Ymmärsin, että se polku jonka olin käynyt sulkeutuneesta pojasta itsevarmaksi persoonaksi oli sellainen, jonka kaikki yrittäjät käyvät ennemmin tai myöhemmin pärjätäkseen.


Nyt autan päivittäin yritysjohtajia kirkastamaan tarinansa, kasvamaan kunnioitusta herättäviksi johtajiksi ja saamaan tuloksia.

“Miika osasi kysyä oikeat kysymykset, jotta tarina saatiin kuulostamaan oikealta, ja kuvastamaan mahdollisimman tarkasti perustajien ja yrityksen kehistyspolkua ja arvoja."


– Samuli Koivistoinen, perustaja, Aarni Wood

“Miika on auttanut minua näkemään maailman, josta en tiennyt juuri mitään. Nyt ymmärrän kuinka suuri voima kommunikoinnissa piilee. Parantamalla kommunikaatiotaitojani olen kokenut positiivista muutosta ammatillisesti, mutta myös henkilökohtaisessa elämässäni.”

– Juan Valencia, program manager, Yousician (käännetty englannin kielestä)

"Kurssi antoi mahtavat eväät, kuinka kertoa mahdollisimman vähällä mahdollisimman paljon! Hyvät perustyökalut sanoman ytimen löytämiseen. Käytettävissä oleva raha ja tila ovat aina rajalliset. Tämä kurssi antoi oivat eväät, kuinka hyödyntää ne mahdollisimman tehokkaasti."

– Shingo Masuda, akrobatiaopettaja

Moninkertaista myyntisi tarinan voimalla


Saat neljä moduulia, joista jokainen vie sinut lähemmäksi taitavaa tarinankerrontaa. 


1. Miten kerrot hyvän tarinan – hyvän tarinan tunnusmerkit ja niksit omien tarinoiden rakentamiseen.


2. Näin käytät tarinaasi – kuinka tarinankerronta auttaa liiketoimintaasi kokonaisvaltaisesti, eikä pelkästään markkinoinnin saralla.


3. Löydä oma perustarinasi – ymmärrä oma erityisyytesi ja erotu kilpailijoistasi.


4. Tarinasta taaloiksi, eli miten laajennat tarinasi myyväksi magneetiksi – opi kaava jolla tarinallistat viestisi niin, että kaikki mitä sanot vie asiakastasi kohti ostopäätöstä ja moninkertaistaa myyntisi.
Tarinasta Taaloiksi sisältö


  Moduuli 1 – Miten kerrot hyvän tarinan?
Available in days
days after you enroll
  Moduuli 2 – Näin käytät tarinaasi
Available in days
days after you enroll
  Moduuli 3 – Löydä oma perustarinasi
Available in days
days after you enroll
  Tarinasta Taaloiksi - laajenna tarinasi myyväksi magneetiksi
Available in days
days after you enroll
  Kurssin päätös
Available in days
days after you enroll

Tarinankerronta on keino muuttaa maailmaa.


Ollaanpa hetki rehellisiä. Miksi perustit yrityksesi? Oliko toiveissasi saada ainoastaan mainetta ja mammonaa? Vai löytyikö taustalta myös ajatus siitä, että voisit ideallasi saada merkityksellistä muutosta aikaan? Jos pyrkimyksesi on tehdä voiton lisäksi hyvää, on tarinankerronta oikea keino kiihdyttää bisnestäsi.


Maailmassa, joka ylipursuaa toinen toistaan kiinnostavampia viestejä voi kuitenkin olla vaikea erottua. Se voi tuntua turhauttavalta. Tarinankerronta auttaa sinua ratkaisemaan tämän ongelman, eikä sen tarvitse olla vaikeaa. Sinun viestisi ansaitsee tulla kuulluksi. 


Tarinankerronta on keino, joka auttaa sinua viestimään asiakkaillesi paremmin sekä sitoo yhteen kaikkea sitä, mitä yrityksesi tekee. Se auttaa sinua ymmärtämään, mikä bisneksessäsi on olennaista ja tärkeää. Se inspiroi ihmisiä ympärilläsi ja voi oikein käytettynä moninkertaistaa myyntisi.


Valmentaessani yritysjohtajia olen nähnyt, miten arvokasta on oppia kertomaan kiinnostavia tarinoita. Kun saamme tarinat esille ja näen miten asiakkaani silmät loistavat ymmärryksen voimasta, liikutun usein itsekin. Jokaisella on tarina kerrottavana. 


Me tiimini kanssa voimme auttaa sinut alkuun polullasi taitavaksi tarinankertojaksi. Tarinasta Taaloiksi -verkkokurssi on sinun karttasi sekä työkalupakkisi, jolla valmennat itsesi kuukaudessa sujuvaksi tarinankertojaksi. Kurssi on saatavilla tarjoushintaan 12.3. asti. Ilmoittaudu mukaan ja ryhdy kommunikoijaksi, joka ei enää jää sanattomaksi. 

- Miika

Usein kysyttyäMitä jos en olekaan tyytyväinen kurssiin?

Voit ostaa kurssin huoletta, koska kurssilla on 100% tyytyväisyystakuu. Ilmoita meille sähköpostitse [email protected] mikäli et ollut tyytyväinen kurssiin, ja saat rahasi takaisin. Tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää. 


Mitä jos verkkokurssit ei tunnu omalta tavalta oppia? 

On totta, että verkkokurssit voivat tuntua etäisiltä ja siksi hankalilta tavoilta oppia. Meille on kuitenkin tärkeää, että kokemuksesi kurssista olisi niin hyvä kuin mahdollista. Siksi olemme suunnitelleet kurssin niin, että opit jatkuvasti uutta aiemmin opitun päälle. Se tekee kurssista sinulle palkitsevan kokemuksen, jota haluat jatkaa. Lisäksi olemme käytettävissäsi aina kun jokin mietityttää ja autamme mielellämme. Kysy siis aina kun jokin mietityttää. Lopulta kuitenkin vastuu on sinulla. Kun raivaat kalenteriisi ajan kurssille ja seuraat suunnitelmaa, pysyt paremmin mukana ja opit vaivattomasti.  


Mitä jos haluan mielummin live-valmennusta? 

Verkkokurssi on sinulle edullisin tapa hyötyä osaamisestamme. Jos haluat henkilökohtaisempaa otetta, tarjoamme myös rajallisen määrän live-koulutuksia tiimeille sekä henkilökohtaista valmennusta yritysjohtajille. 


Toimiiko kurssi mobiilissa?

Toimii. Voit halutessasi katsoa materiaaleja myös puhelimellasi. Pohtimista vaativia tehtäviä voi kuitenkin olla vaikea tehdä ruuhkabussissa tai ostosten lomassa, joten suosittelemme varaamaan kurssille aikaa läppärin tai padin kanssa.


Mistä voin kysyä lisää?

Laita viestiä osoitteeseen [email protected] niin jutellaan.

Ryhdy tarinankertojaksi